Maailman kaunein hedelmäkulho

06/03/2013 § 1 kommentti

En tiennyt tarvitsevani hedelmäkulhoa vielä viikonloppuna. Maanantaina kävelin sattumalta Lönnrötinkatua ja huomasin BoConceptin ikkunassa helmen. Tai siis itse asiassa hedelmäkulhojen kruununjalokiven!

Screen Shot 2013-03-06 at 10.35.37 AM(boconcept.fi)

Salmiakki-kulho on täydellinen esine pienen skandinaavisen kodin lipaston tai pöydän päälle. Tummat metalliset kehykset tekevät siitä jämäkän, puhdas symmetrisyys arvokkaan ja kolmiulotteisuus ilmavan. Aivan mielettömän hieno löytö!

Lisäksi esine on hedelmäkulhoksi hyvää kokoa (K22xL42xS42cm) ja asettuu lappeelleen vapaasti yhdelle sivulle vinoon. Esine saa uudet kasvot riippuen siitä, mistä kulmasta sitä tarkastelee.

Ainoa särö on on käännöskukkasessa. Siinä, kun tämä kaunotar tunnetaan Suomessa nimellä Salmiakki, se on maailmalla Diamond (=timantti). Minulle on kuitenkin ihan sama, millä nimellä mitäkin esinettä kutsutaan. Kauneus piilee ulkonäössä ja toimivuudessa – ei nimessä. Parhaat esineet ja astiat ovat itsessään upeita taideteoksia.  Ja tämä on sitä aivan häkellyttävällä tavalla.


Screen Shot 2013-03-06 at 10.35.50 AM(boconcept.fi)

Ps. Jos sinulla on parempi ehdotus maailman hienoimmaksi hedelmäkulhoksi, laita linkkiä kommentteihin. Upeaan uutukaiseen en nimittäin raaski varmaan hedelmiä koskaan laittaa, joten etsin yhä astiaa omenoille ja mandariineille.

Advertisement

Avainsanat: , , , , ,

§ One Response to Maailman kaunein hedelmäkulho

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Maailman kaunein hedelmäkulho at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: