Hullu! Se menee rikki!

11/03/2013 § Jätä kommentti

Tehdään mahdottomasta mahdollista, jopa tyylikästä. Hypätään sellaisen herran kelkkaan, joka haluaa rikkoa perinteisen sisutuselementtiajattelun. Naulalla.

hang-it-on-the-wall01

(via harrythaler.it)

Puusepän taidot ja innovatiivisen ajattelun Yhdistävä Harry Thaler osoittaa ennakkoluulot ja vankkumattomat ajatuksemme sisutuselementeistä naurettaviksi naulaamalla hehkulampun seinään. Kirjaimellisesti.


hang-it-on-the-wall02

(via harrythaler.it)

Hehkulamppuun on kajonnut koko liuta suunnittelijoita. Niitä on puolitettu ja muotoiltu timanteiksi, ripustettu värikkään yksinkertaisiin kangasjohtoihin ja piilotettu roikan alle. Edisonin keksinnöt on myös koottu kymmeniä hehkulamppuja sisältäviksi kattokruunuryppäiksi tai puettu väriskaaloihin. Harvalle on tullut mieleen rikkoa hehkulampun perinteinen rakenne naulalla.

Yksinkertainen toteutus tekee lampusta mielenkiintoisen. Tämä istuu ihan mahtavasti industrial-loftin olkkaritilaan tai pienen kaupunkiasunnon eteisen huomion herättäjäksi. Rujo muotokieli puhuttelee ainakin minua.
hang-it-on-the-wall03

(via harrythaler.it)

Kiitos ja kumarrus niille uraauurtaville designmaailman kokeilijoille, jotka uskaltavat rikkoa vanhat ajatustavat ja kokeilla uutta. Ilman heitä kopioisimme pelkästään vanhoja ideoita ja muotoilu vähitellen kaatuisi omaan suppeakatseisuuteensa.

Palkittu Thaler jaksaa innostaa designnälkäistä. Katso myös Thalerin projektissa syntyneet hauska kahvallinen Andy-lasi, tuubiovipaino, ateljeekämppä ja vanhoista ovista rakennetut kalusteinnovaatiot. Suunnittelun saralla kekseliäitä ja rohkeita mestareita ei ole koskaan liikaa.

Advertisement

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Hullu! Se menee rikki! at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: