Tyynymatkalla

28/05/2012 § Jätä kommentti

Miten traveller voisi tuoda maailman tunnelmat reissuilta kotiin hukuttamatta koko kämppää imeliin matkamuistokliseisiin? Ikkunalautoja on turha päällystää tavarakimaralla maailman kolkista. Uhraa siihen sohva.

(alkemie.blogspot.com)

Valokuvat jos mitkä ovat  vahvoja viestejä maailmalta. Wanderlootin Aasia-henkiset tyynyt tuovat värikkään muiston Kiinasta. Laura Berensin ilmiömäinen  StyleCurious-kokoelman tunnelmat vanhasta maailmasta on painettu silkille.

(shopcurious.com)

Berensin kädenjälki on hienostunut ja herkkä. Uskaltaako näihin edes nojata?!

(shopcurious.com)

Valokuvaaja Ella Lancasterin kuvista tehdyt päälliset tuovat raikkaan henkäyksen Nykistä.

(welovecushions.co.uk)

Corinne Hellein  on napannut Lancasterin kankailta rytmin, mutta graafisuus alkaa lähennellä skandinaavista suuntaa. Tämä on Manhattanin kartta.

(yellowvelvet.com)

John Lewis antaa karttakirjoon oman kosketuksensa. Päällyskankaissa esitellään New York, Pariisi ja Lontoo. Mikä parasta, tyynyn voi kääntää, kun karttaan kyllästyy. Takaa kurkistava kaupungeista muistuttavat rauhalliset tutut matkailusymbolit.

Hieno idea. Lisää kääntötyynyjä maailmaan, tyynytehtailijat! Sopivat ainakin ailahtelevalle sisustajalle.

(johnlewis.com)

Hunted and Stuffed -nettikauppa tekee matkamuistotyynynsä kierrättäen keittiöpyyhkeitä. Värit ovat sen mukaiset ja tavissilmään ehkä jopa hieman liian kärkevät, mutta ideaa tästä löytyy. Olisikohan 70-lukuakin villinneestä keittiötekstiilityylistä tulossa trendi? Sen verran paljon niitä tulee nykyään tuunattuina vastaan.

(huntedandstuffed.com)

Tai kokeile Debenhams’in klassisempaa värimaailmaa. Lontoo-aiheisen kokoelman tehtailleen Yukari Sweeneyn tyynyissä toistuvat tutut brittiläiset silhuetit.

(debenhams.ie)

Vai sittenkin jotain muuta. Maailma on täynnä matkamuistoja ja tyynyjä – mutta onneksi myös ihania esineet personoivia ideoita. Jos tekisitkin tyynyt omista kuvistasi  älypuhelimellasi, niin saisit juuri omat muistosi sohvallesi. Mallia näyttää Stitchtagram.

Advertisement

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Tyynymatkalla at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: