Retroradiot, nuo nykyajan tiiliskivet

09/12/2011 § 1 kommentti

(forr.se)

Juuri kun maailma on pelastettu tiiliskivipuhelimilta ja c-kaseteilta, palaavat maan päälle suuret epäkätevät ja kirkkaanväriset magnetofoonit ja radiot. Ärsyttävintä näissä pölypesäkkeissä on se, että ne sopivat nykyaikaiseen linjakkuuteen täydellisesti!

Roberts radio on lähes käsilaukkumainen ilmestys tekonahkaisessa kuoressaan. Radiot huokuvat vanhaa aikaa ja kömpelyyttä. Väriläikkä saattaa pelastaa  vaaleaan tukehtuvan nykykeittiön tai lasten huoneen nurkan. Musta kelpaa tykimpäänkin poikamiesboksiin. Pisteitä tyylikkyydestään saa kovakiiltoinen versio, joka taas teknisyydessään alkaa etääntyä huolestuttavasti vintagemaisuudestaan.

(www.prettyroom.it)

(prettyroom.it)

Mutta mikä on vintageradioiden juju? Miksi ne jaksavat kiehtoa ja kaikessa kömpelyydessä nostaa kananlihalle kyynisimmänkin käyttäjän ihon?

No, tietenkin kankeat muovinappulat ja särisevän epätoivoinen radiotaajuuksien etsiminen.

Steepletonen retroradiossa on rätinaan ja ratinaan tähtäävät, tai ainakin toimista muistuttavat, vääntönappulat ja linjakkaat muodot. Toivottavasti myös se surina ihan oikeasti. – Ja hei, etenkin se kesken kuuntelun itsestään taajuudenvärähtelyt hukkaava ominaisuus!

Pieni söpöläinen, pitenevä antenni ja kaikki.

(buybuyla.com)

3Ryan Radios myy iPodille tarkoitettuja telakoita, jotka on uniikisti istutettu ihkaoikeisiin, ajan uuvuttamiin soittimiin.

Parhaita ovat ehdottomasti ne vimpaimet, jossa koko nykyaikaisen soittimen saa piiloon johdon avulla laitteen taakse. Siinä on nykyajan lapsilla ihmettelemistä, kun museolaatikko alkaa vetää viimeiseen piirtoon äänikäsiteltyä Lady Gagaa.

(newyork.untappedcities.com)

ps. Voit pelastaa kotisi myös nykyajan uhkeilla kaiuttimilla. Lue lisää postauksesta Musiikkia silmille.

Advertisement

§ One Response to Retroradiot, nuo nykyajan tiiliskivet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Retroradiot, nuo nykyajan tiiliskivet at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: