Riisitikut seinällä

26/05/2011 § 1 kommentti

Koti ei synny pelkistä suurista linjoista. Niinpä meidänkin keittiömme sai sydämen vasta, kun päätyseinälle löytyi juuri oikeanlainen kello. Sisko nimitteli yksikseen paljaalla seinällä hiljakseen pyöriviä viisareita riisitikuiksi. Ratkaisu oli täysin omamme. Tamperelaisesta DesignBulevardista löytynyt tikittäjä ostettiin meilitse ja sen mukana tuli myös pyöreät ympyrät numeroiden kohdalle.

Pelkät viisarit kuitenkin tekivät meidät kaikessa yksinkertaisuudessaan onnellisiksi. Tulipa testattua samalla sekin, ettei vie kuin pari hassua päivää tulkita seinällä pyörivistä riisitikuista oikea aika.  

Yksnkertaisuuteen perustuvia riisitikkumalleja tulee vastaan muualtakin. Michael Rösingin (Radius Design Shop) perinteinen kello muistuttaa pitkälti omaamme.

Siskoni kommentti ei ole ihan pöljä. Riisitikkumainen yksinkertaisuus toistuu japanilaisissakin kelloissa. Rakuten yhdistää yksinkertaisuuteen sushilautasmaisesti tiikkiä. Simppeliä ja suloista.

Tokiolaisen Nakata Designin suurehkon seinäkellon pieni taulu saa muotonsa nimenomaan viisareista. Kellon voi ripustaa seinälle miten päin tahansa sisustus siltä vaatii. Rauhallisesti lappeelleen tai jyrkästi sojottamaan.

Advertisement

§ One Response to Riisitikut seinällä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Riisitikut seinällä at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: