Jakkaramania

24/05/2011 § Jätä kommentti

Alvaro Uriben jakkarasta innostuneena (kts. Älä hyljeksi pientä jakkaraa) pyörittelin pienen tuoli ideaa ja sielukkuutta päässäni. Omamme ovat tunteikas löytö sisäpihalle tuodusta jätelavasta, enkä niistä luovu. Ne auttoivat läpi remontin ja omassa epätäydellisyydessään, maalitrippuineen istuvat loistavasti kotiimme. Mutta kukapa estää ihailemasta muita hienouksia ja ehkäpä vielä joku päivä joku blogini lukija etsii jonkun alla olevista koristamaan oman kotinsa nurkkaa.

A2designers ovat tehneet käytännöllisen Happy stool-jakkaran, jossa pienen tuolin vieläkin pienemmät yksityiskohtaisuudet linjakkuudesta on kauniisti esillä. Puun ja värin leikki. Kiiltävä ja huokoinen. Pyöreä ja kulmikas. Mainio ja kaunis ominaisuuksien minimalistinen kalusteteos.

 

Anna Bullusin Five-jakkarat toimivat myös jännittävänä sohvapöytänä, kun niitä yhdistelee.

Näppärä tilaihme on myös Takashi Saton taiteltava pehmeä jakkara. Ehkä hieman turhan kömpelö huopikasulkoasu saa kuitenkin miinuksen. Ja onhan se nyt vähän ruma, vaikka hätävaramaisen luonteensa vuoksi on yleensä piilossa silmiltä, eikä osana perussisustusta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Jakkaramania at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: