Menestynyt eläkeikäinen

25/01/2013 § Jätä kommentti

Monen kodin tuttava ja joka nurkan kuningatar Jakkara 60 täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Komean iän savuttanut Alvar Aallon suunnittelema designklassikko on säilyttänyt modernin ilmeensä vuosikymmeniä.

(design-milk.com)

Kuuluisan jakkaran juhlavuosi alkaa Imm cologne -messuilla sekä Jakkara 60 -näyttelyllä  Kölnissä. Messuilla Jakkara 60 esitellään uusilla, nykysisustuksen trendiväreillä, jossa jalat ja kansikin voi olla eri paria.

#


(design-milk.com)

Upeasti pinoutuva Jakkara 60 oli ensimmäinen muotoiltu designpuujakkara silloin, kun muut tehtailivat jakkaroita vielä teräksestä. Kolmijalkaisen tuolin muotoilua hiottiin vuosia, kunnes se oli nykyisellään valmis markkinoille. Kova työ kannatti nykyaikaisuutensa säilyttänyt kaluste on Artekin myydyin tuote ja yksi maailman tunnetuimmista muotoilutuotteista.

Onnea nuorekkaalle vanhukselle!

Advertisement

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Menestynyt eläkeikäinen at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: