Kaupan erityisen fantsuja koteja

09/01/2013 § 2 kommenttia

Käyn aina välillä katselemassa myynnissä olevia koteja verkossa vain nähdäkseni, miten kaupunkilaiset kotejaan sisustavat.  Eniten silmää miellyttävät ne, joissa asunnon omistaja ja kuvaaja ovat miettineet kodin tunnelmaa. Kodin asetelmia ja valoja, värejä ja hetken hahmotelmaa. On tärkeää, millaisia mielikuvia myytävä asunto synnyttää. Viimeinen ostopäätös, mutta toki joskus myös ensimmäinen kimmoke uuden kodin hankkimiseen, lähtee sentään yleensä fiiliksestä.

Frank14

(All screenshots from fantasticfrank.se)

Tukholmalainen Fantastic Frank on uraauurtava esimerkki siitä, miten kodin valinta voi olla enemmän kuin vain ryppyisiä lakanoita, hämäriä huoneita, vinoja seiniä ja sumeita kymppikuvia. Ruotsin puhutuin kiinteistövälittäjä tuo vaahtokarkkeja pöytäkoristeiksi, bänditreenit poikamiesboksiin tai kakkukahvit keittiöön, jos tunnelma sitä vaatii. Kaikki on harkittu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja kuvat on kuin kärkikastin sisustuslehdestä.

Frank2


Frank16

Frank17

Frank8

(All screenshots from fantasticfrank.se)

Fantastic Frank jakaa sisustustunnelmaa monipuolisesti myös sosiaalisessa mediassa (Instagram, Facebook, Pinterest, kaikkialta maailmasta sisutusideoita ammentava It’s all about you -sisustusblogi). Kiinteistövälittäjän työ saa uusia merkityksiä myös Frankin Kontorsbloggen -blogissa, joka on muuten Ruotsin 19:ksi luetuin sisustusblogi. Wau!

Kodin myynti- ja ostotilanne on taloudellinen, mutta myös henkinen tila. Aivan liian usein kuulee ikäviä kommentteja laiskoista kiinteistövälittäjistä, joille kodin myynti on kuin vanhentunutta kalaa kauppaisi. Miten paljon sinä vaadit omalta kiinteistövälittäjältäsi?

Frank7

Frank4

Frank3


Frank13
Frank18

(All screenshots from fantasticfrank.se or their pages in Instagram or Pinterest)
Advertisement

Avainsanat:

§ 2 Responses to Kaupan erityisen fantsuja koteja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Kaupan erityisen fantsuja koteja at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: