Syötäviä huonekaluja

12/11/2012 § Jätä kommentti

Home in HEL tarjosi minityyriklassikoita design-nälkäisille huhtikuussa (kts. Ministi tekee mieli). Kalustetuotannon filosofiaa maisteleville sopivat nämäkin herkut.

Photo by Alfredo Dante Vallesi (saporedeimobili.com)

Ryosuke Fukusada ja Rui Pereira halusivat laajentaa sisutuksen aistillisia elämyksiä projektillaan Sapore Dei Mobili  (=huonekalujen maku). Perinteiset huonekalumuodot on kopioitu leivosmuotiksi. Kolot täytetään japanilais-portugalilaisella leivostaikinayhdistelmällä. Rasvaan upottamalla viisi herkullista kalustetta ovat valmiita hetkessä.

Photo by Alfredo Dante Vallesi (ryosukefukusada.com)

Milanon designviikoilla tarjotuilla kalusteleivoksilla Fukusada ja Pereira haluavat muistuttaa huonekaludesignin tuotannon kovasta vauhdista. Uusia malleja tuodaan myyntiin jatkuvasti  ja joskus sellaisella tahdilla, että alaan perehtyneenkin on vaikea pysyä kärryillä.

Eivätkä ihan mäntyä päin suunnittelijapari ideallaan ajakaan. Moni tuoli tai lamppu on melkein edellisessä tuotannossa olleen kaltaisia. Eroavaisuus tehdään pienin väri- ja muotomuutoksin ja koristeluin.

Nämä kalusteet voit koristella itse, eikä niiden hävittäminen ole kovinkaan haasteellista. Eikä tätäkään designia kannata vetää navan täydeltä.

Photo by Alfredo Dante Vallesi (saporedeimobili.com)

Advertisement

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Syötäviä huonekaluja at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: