Korallikuvion vieno lento

23/10/2012 § Jätä kommentti

Olohuoneen riisilamppu on alkanut repeillä liitoksistaan, mutta mitään liian stydiä, jäykkää ja painavaa palloa ei kyllä tilalle raaskisi laittaa. Ehkä kannattaa kääntyä uusseelantilaisen David Trubridgen puoleen. Hän tietää, miten vangita valo suureen, hienostuneeseen muotoon.

 David Trubridge Design (allmodernoutlet.com)

 

Trubridge toistaa lampuissaan luonnon struktuureja. Korallien, lumihiutaleiden ja kukkien muodot tuovat kehämäisen symmetrisyyden valon ympärille. Lamppu ei imaise liikaa tilaa, vaan läpinäkyvyydessään ja keveydessään täydentää pienenkin huoneen. Efektiväri kehikon sisäpuolella tuo valaisimeen luonnetta, mutta korallikuviot heijastuvat kivasti valkoisestakin lampusta.

David Trubridge Design (allmodernoutlet.com)

Trubridge hakee inspiraationsa luonnosta ja pyrkii sekä tuottamaan että toimittamaan tuotteensa luontoystävällisesti. Suurinkin lamppu koostuu palasista, jotka mahtuvat pieneen sievään pakettiin. Uudelta omistajalta lampun kokoaminen vaatii vain ripauksen legolapsuutta tai insinööritaitoja. Kokoaminen on vaivan väärti, sillä lopputulos on häikäisevän kaunis.

Niin ympäristöystävällistä, niin kätevää.

David Trubridge Design (allmodernoutlet.com)

Luonnon monimuotoisuus on Trubridgelle mahdollisuus. Kierteet, kaarteet. Solut ja kiteet tekevät muodon, jonka sisällä asuu oikea valon henki.

David Trubridge Design

David Trubridge Design (davidtrubridge.com)

 

Trubridgen lamppukirjo muistuttaa, miten pienestä saa jyhkeää ja vaikuttavaa. Lastutaitajat ovat tosiaan omaa luokkaansa. Käy katsomassa myös Tom Raffieldin hörhöiset lastulamput  (kts. Söpö himmeli).

Advertisement

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Korallikuvion vieno lento at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: