Kuokkavieras pinnan alla

06/09/2012 § 1 kommentti

Epäsymmetrinen kulho. Sellainen, jonka lasitus näyttää menneen ryppyyn jo valmistusvaiheessa. Yksinkertainen ja vähän kumman muotoinen. Pienen keittokulhon ruma ankanpoikanen.

(deceptology.com)

Tämä on oivallus, joka ei tyhjänä näy. Eheä vain silloin, kun sitä käyttää.

Geraldine de Beco teki kulhosta epätäydellisen kauniin. Kokonaisuuden, joka toimii nimenomaan ja ainoastaan täytenä. Esineen, joka huutaa kiisseliä, puuroa tai muromaitoa. Esine, jonka oivallus paljastuu vain sen ollessa täysi. Kun pohjalle kaataa nestemäistä ruokaa, sieltä nousee kisu, susi tai lintu. Eläimen koko valikoituu ruuan määrän mukaan.

Upea oivallus, hieno yksityiskohta, mutta hinnasta liemi menee väärään kurkkuun. Uniikit kulhot kustantavat 240 euroa kipale. Hienoja ovat, mutta fiinejä kovasti myös kukkarolle.

(blogcocina.es)

Angeline Tetrault piilottaa keraamisen pinnan alle karhuja ja kettuja. Hidden animal -kupin riemastuttava löytö tapahtuu teekutsujen edetessä. Vinkkiä pohjalta paljastuvasta kuokkavieraasta antaa hännästä tehty kahva.

 

(uncommongoods.com)

(littlelovely.typepad.com)

(devafagan.com/)

Creature cupsin Yumi sukeltaa pinnan alle. Mustekala, hummeri tai kahvitilkkasen alta kurkistava kroko sopii vaikka työpaikan vakkarikupiksi. Pöydän reunalle ei puolityhjää kuppia kannata jättää homehtumaan. Yksityiskohtiin tarttuva pahentuva juoma on varmasti ilkeä tiskaajalle.

(creaturecups.storenvy.com)

Advertisement

Avainsanat: , , , ,

§ One Response to Kuokkavieras pinnan alla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Kuokkavieras pinnan alla at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: