Onko joku nukkunut sängyssäsi?

20/08/2012 § 1 kommentti

Koiramme ei ole saanut nukkua sängyssämme – edes päivisin – sitten vuoden 2010.

Niin söpöä kuin se olikin, muistan joka ilta ihon läpi tunkeutuvat pienet piikikkäät kutittavat karvat, jotka tekivät nukkumisesta sietämätöntä. Päiväpeitto ei auttanut, sillä Staffordshiren terrierimme oli ehtinyt oppia hienon taidon kaivautua sängylle hypättyään tiukimmankin petauksen keskelle, lakanoiden ja peitteiden väliin.

(artatheart.co.uk)

Koira tai kissa sängyn päädyssä, peittojen keskelle kääriytyneenä tai lakanaan uppoutuneena on ihastuttava näky! Niin ihana, että kelpaa sisustukseenkin sanoo Snurk (’kuorsaus’), hollantilainen uskalias printtitaikuri.

(ifitshipitshere.blogspot.fi)

(design-3000.de)

Snurkin koiralakanan nimi on printissä esiintyvän staran mukaisesti Bob. Kuvauspäivänä muutoin unelias koiruus ei ollut kuulemma jännitykseltään saanut nukuttua kirkkaiden lamppujen valossa. Onneksi valaistuksen lämmittäessä pienet päivätirsat vihdoin onnistuivat ja räps – mahtava lakanakuosi oli valmis!

(snurkbeddengoed.nl)

Sängyn päällä sattuu kuitenkin unohtumaan usein muutakin sinne kuulumatonta, kuten sukkia, alsuvaatteita, kylpytakkeja ja niitä paitoja, joita ei muutaman minuutin sovittelun jälkeen sitten laitakaan päälle. Snurk tarttuu tähänkin. Tuloksena hellyttävän realistinen, mutta yksinkertaisen kaunis Laundry-mallisto.

White Bra-lakana

White shirt -lakana

(ifitshipitshere.blogspot.fi)

Pikkulinnut lauloivat, että samaiselta firmalta on jälleen tulossa uutta mallistoa, joten uniikkeja tekstiilejä halajavan kannattaa kytätä Snurkin nettikauppaa . Uusia kuoseja kuvataan jo tämän postauksen julkaisuviikolla.

ps. Niin ja miten vanhemman, sängyn pehmeyteen ja tuoksuihin tottuneen koiran saa opetettua kokonaan nukkumaan poissa sängystä makuuhuoneessa, jossa ovi on yleensä auki? No ei melkein millään. Vaikka sangen hienosti koira totteleekin yleensä toiveitamme, aina välillä palatessamme kotiin on lakanoiden keskelle yhä kaivettu pikkukoiran kokoinen amfiteatterinmuotoinen lämmin pesä.

Mutta se nyt vaan on elämää ja herättää lähinnä naurahduksia:)

Advertisement

Avainsanat: , , , ,

§ One Response to Onko joku nukkunut sängyssäsi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Onko joku nukkunut sängyssäsi? at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: