Kaarevan kulman turkkilainen

15/07/2011 § 1 kommentti

TURKKILAISET TUTTAVUUDET OVAT YLEENSÄ HARVINAISIA pohjoismaista sisustusta vaalivalle peruspirkolle, mutta nyt tähän tulee muutos. Ekologisesti valmistetut ja kierrätysmateriaaleista tehdyt naifdesign:in pyöreäkulmaiset tuolit ovat täällä!

Kierrätyspuusta valmistettujen nojatuolien ja penkkien väriskaala ulottuu kirkuvanpunaisesta hehkeään turkoosiin. Tuttua puunkuosia ja normimustaa tietenkään unohtamatta. Vain tiikinruskea väri puuttuu.

Vuonna 2010 itsensä lanserannut naifdesign on hyvä kilpailija pohjoismaiselle suunnittelulle. Kun muutkin osaavat klassisen linjakkuuden ja yksinkertaisuuden näin hienosti, mitä pitääkään Skandinaavian tarjota seuraavaksi.

Advertisement

Avainsanat: ,

§ One Response to Kaarevan kulman turkkilainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Kaarevan kulman turkkilainen at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: