Perssurffauksen kestävä matto?

16/11/2014 § Jätä kommentti

Tapahtui niinä päivinä, kun koiraperhe oli vienyt mattonsa pesulaan ja saanut kauniin vaalean värikkään kierrätysmattonsa takaisin vaaleanpunahtavana. woodentextile12 woodentextile14 woodentextile4 woodentextile2 Tässä perheessä kaikki matot ovat verolle pantavia. Niissä kieritään ja venytellään. Piehtaroidaan ja perssurffataan. Vaalea on täysin mahdoton, tummassa näkyy ruskeat karvat. Yksivärisestä tulee läikikäs, mutta ilmankaan ei voi olla, sillä laminaatin päällä ei normijuoksu tai se hullumpikaan, hepulointi saati sohvalle hyppääminen onnistu. woodentextile woodentextile3 veryred2 greyblackbirch3 Alan olla vakuuttunut, että Elisa Strozyk on koiraihmisiä. Hänen puiset tekstiilinsä ovat keveitä kuin silkki, mutta jänteviä kuin tiukan kudoksen persialaismatto. Geometrisuus hurmaa skandinaaviminimalistin, hauskuus innostaa oivaltavan sisustajan. Ja nuo viltit! Aivan mieletön idea! Kuka sanoi, että tekstiili syntyy langoista, kun sen voi koota likaan luonnollisesti suhtautuvasta puusta. Ei kukaan! greyblackbirch4 limited_red_2 limited_red_5 boewer_wooca_wentwood_10_03 boewer_wooca_wentwood_10_02 boewer_wooca_mortimer_10_02 boewer_wooca_ashdown_10_03 boewer_wooca_ashdown_10_02

(elisastrozyk.de

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Perssurffauksen kestävä matto? at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: