Tämä ei ole auto

16/06/2013 § Jätä kommentti

Niin cool, että hirvittää. Siis tämä auto, joka ei muuten ole auto laisinkaan.

Juuri, kun olen päässyt yli pahimman Smeg-villityksen. Ymmärtänyt, että läskiovisia tyylikkäitä jääkaappeja osaavat tehdä myös muut, kohtuullisimpiin kuluttajahintoihin pyrkivät valmistajat, se tapahtuu. Smeg tekee jotain vielä hienompaa.

Screen Shot 2013-06-07 at 10.56.20 AM

(homecrux.com)

Olen tämän hetkisessä elämäntilanteessani vannoutunut julkisten liikennevälineiden ja omien jalkojen ystävä, silti tämä auto kääntää pään. Eikä vähiten siksi, että sen luomiseen ovat olleet osallisina italialiset suunnittelijat.

Kaksi ikonista italialaisbrändiä Smeg ja Fiat täräyttivät päänsä kolariturvallisesti yhteen ja saivat aikaan jotain sellaista, jossa ehta Lapin Kultakin alkaa maistumaan limenpalasella kruunatulta kylmältä Coronalta – nimittäin maailman siisteimmän jääkaapin!

Etumus on nyysitty Fiat 500:lta ja sisus Smegiltä. Minijääkaappina markkinoitu tuote ei ole ruuan ja juoman kuninkailta myöskään sitä, mitä luulisi. Tällä kaunottarella nimittäin viilentää 100 litran vetoisuudella isommankin illallisen valkoviinit.

Screen Shot 2013-06-07 at 10.36.43 AM

Screen Shot 2013-06-07 at 10.35.53 AMScreen Shot 2013-06-07 at 10.36.13 AM

(homecrux.com)

Toukokuun lopulla Pariisissa esiteltyä kaappia ei ainakaan vielä saa ostettua tällaiset perustallaajat. Tästä kiittänevät minua sekä ennalta muihin kesälomarientoihin huvennut pankkitili että designinnostuksestani huolimatta yhä vajaa 60-neliöisenä pysyttelevä kotimme.

Advertisement

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Tämä ei ole auto at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: