Korkean tilan nurkkalamppu

06/05/2011 § Jätä kommentti

Tunnelmalamppujen ystävä tarvitsee monta fiilisvaloa per huone. Meillä on ollut etsinnässä puoli vuotta jo olkkarin nurkkaan sijoittuva modernin tyylikäs jalkalamppu, joka antaisi valoa monipuolisesti yli kolme metriä korkeaan tilaan. Virtaviivaisuutta ja kohahduttavia muotoja, muttei huoneen keskipiste. Tarpeeksi huomaamaton – tai sitten tosi säväyttävä. Yksi lamppu saattaa muuttaa huoneen fiilistä ratkaisevasti!

Vielä ei ole yhtään tarttunut haaviin, mutta monta lupaavaa ehdokasta löytyy oleskeluhuoneen nurkalle maleksimaan esimerkiksi bonluxat-sivustolta. Tällä hetkellä jahtimme saaliiden kärkivaihtoehdoksi on noussut  omalla johdollaan seisova Form Us with Loven Cord-jalkalamppu kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Korkean tilan nurkkalamppu at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: