Hauskuutta ikkunalaudalla

16/04/2011 § Jätä kommentti

Modernissa kodissa pitää olla myös jotain hauskaa. Italialaisen Matteo Cibicin Domsai-ruukuilla onnistuu pieni huumori sisustuksessa ilman, että se olisi mautonta tai lapsellista.  Tuote ratkaisee myös toisen ongelman: ikkunalaudalle tulee ostettua ainoastaan pieniä ja kooltaan hillittyinä pysyviä kasveja. Pieni omilla jaloillaan seisova kasvihuone, joka kukin on yksilöllisesti valmistettu.

Pidän kaktuksista, koska ne eivät vaadi jatkuvaa huolenpitoa, mutta mitenköhän kasvualustan olosuhteisiin vaikuttaa tuo kupu. Onko kasvilla kuumempi ja pysyykö se tosiaan noin raikkaan kirkkaana, kun kosteutta alkaa kertyä. Mene ja tiedä, mutta jännä ja ilahduttava design, josta saakin puuttua hieman järkeä.

Hauskuuskaan ei ole designmaailmassa ilmaista. Cibicin minkasvihuoneita voi ostaa huikeaan sadan euron hintaan esimerkiksi Monotone Storesta tai Charles&Mariesta, josta tämän pienen idean alunperin bongasin.

Advertisement

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Hauskuutta ikkunalaudalla at home in HEL.

Meta

%d bloggaajaa tykkää tästä: